Ortopèdia Oller
-

PRÓXIMS ESDEVENIMENTS

Farmàcia Oller

Caminada organitzada per Farmàcia Oller i apoteca Natura. Sortida: 10h del matí. Davant de la farmàcia. Més info a:Veure Cartell

Participació a la Campanya nacional de prevenció càrdiovascular sota el lema "te cuidamos de corazón". Més info a: www.apotecanatura.es

La vacuna de la grip és una de les més utilitzades. Cada any milions de persones es vacunen arreu del món. A Catalunya es recomana únicament a persones incloses en els denominats grups de risc i als professionals sanitaris. L'efectivitat, però, és qüestionable. Això significa que la vacuna és inútil? De cap manera. Lamentablement és poc efectiva, però tot i així és la millor protecció que podem oferir. Hi ha estudis que demostren que, encara que tingués només un 10% d'efectivitat, la vacuna seria efectiva en la prevenció d'ingressos per grip entre la població més gran.

Salut recorda que per a una persona sana, la grip no és un problema greu, que no s'ha d'anar a urgències,, sinó quedar-se a casa, beure líquids , cuidar-se i, per les escoles i espais comuns, augmentar la ventilació almenys fins a un quart d'hora al dia, així com fomentar que nens i adults es rentin les mans amb freqüència i es tapin la boca al tossir. Les escoles són el principal punt de trobada dels virus.

Font de l'article: Dr. Antoni trilla (Metge epidemiòleg), Hospitacl Clínic- Univeristat de Barcelona.

El Banc Farmacèutic organitza una recollida de medicaments bàsics i articles de farmàcia amb l'objectiu de garantir l'accés a aquests productes a totes aquelles persones que més ho necessiten. La Jornada de recollida tindrà lloc dissabte 14 de febrer, us hi esperem!!

JORNADA DE RECOLLIDA DE MEDICAMENTS 2015